Pages

Thursday, December 16, 2010

Orang akan jadi annoying bila...

selamat tengah malam.... aq dah nak start proses generate taik mata sebenarnya.... tapi malangnyer xberjaya.... mungkin siang tadi aq dah teroverdose, so kira dah khado' untuk malam skali.... tengah layan-layan angau xtentu pasal, tiba-tiba toin!!! kuar 1 idea nak tulis sal entry nie.... ok straight for words, tulis intro panjang2 bukan ada orang nak baca pun....

Orang akan jadi annoying bila....


 Asyik cakap pasal bf or gf

Lelaki – anip tanyer “ Din ko g mn td…???” n Din akan jawab “jumpa awek aq jap, makan”….
Perempuan – Lisa tanyer “Ina ko g mn td..??” n Ina akan jawab “I g makan ngan bf I kat titiwangsa, so sweet la makan kat taman…. Dia suap2 I n blablablabla…. Aq xsanggup dah nak tulis…. Takot muntah darah plak nnti….
Ok, hal nie slalunyer jadi kat pempuan…. Laki mana ad nak cakap sal awek die lebih, nanti xpasal2 jadi ingredient utama masakan sarkastik member2 die pulak…. Tau la ko sorang ad balak, tapi xyah la nak citer lebih2…. Xder nyer orang nak ambik tau…. Ko bukannyer Taylor Swift ker, Lady Gagap ker orang nak ambik tau…. Orang tanyer ko g mana jer pun, jawab jer la seadanya…. Orang yang macam nie buat aq rase nak tendang kencang-kencang…. Balak I 2 la, balak I nie la…. Dah boleh buat jurnal dah aq rase…. Kalau korang cakap benda nie dengan kawan-kawan korang mereka akan pikir korang lebih pentingkan balak korang dari mereka…. So bersedilah untuk dipinggirkan kalau korang ada problem nanti…. Lagi-lagi problem ngan balak…. 


Tulis 'bad mood' then tampal kat dahi

Nie pasal orang yang bad mood xkena tempat n nak gtau semua orang yang die bad mood…. Bab kate orang marahkan balak, member kena fire…. Kalau korang bad mood skalipun xboleh ker korang just simpan sorang2 xpon luah cara baek…. Nie x, aq tanyer nak g makan kat mane, die boleh jawab “ko nie boleh tanyer aq nak g makan mana, ko tau aq ngah bad mood skang nie”…. angin xder, rebut xnampak batang idong tetiba gedebush ombak Tsunami datang…. Ape kes..?? owh nie kes sruh tanyer aper problem die la nie…. ek eleh gelabah, kalau ko nak citer, citer jer la…. Laung jer “weh aq ngah bad mood nie, gaduh ngan balak aq” kan ker senang, terang macam sport light….
Bagi aq orang yang macam nie, nak kan perhatian…. 


Cry for unreasonable reason

Benda yang paling payah aq nak handle, bila berdepan ngan orang nangis…. Walawei, aq dah tercengang xtau nak wat aper…. Boleh pulak dah tua-tua bangka ni nangis sebab home-sick…. Xrelevan langsung!!! Yang 2 satu hal, yang buatkan aq nak selam dalam longkang bila nangis sebab gaduh ngan balak…. Dah la 40 kali gaduh, 40 kali putus.... yang aq peliknyer, semalam nanges bagai nak banjir bilik, ari nie dah boleh terkekek-kekek ketawa cakap phone ngan balak…. Ish, membazir air mata btul la…. Erm, suka ati korang la.... jangan nangis nyesal sebab kawin xnikah sudah…





5 comments:

sarah said...

semua aku setuju
yang 40 kali gaduh 40 kali putus nanger bagai
pastu baik balik..macam sakai.

takda wawasan betol.

therealme... said...

ko memang satu kepala ngan aq la sara...
agak2 klau org couple bace nie,msti die nak lempang aq laju2...hahaha

n. zfrh said...

konklusinyaa, semua da kaitan ngn balak2 awek2..senang2, tendang ja laju2 spesis2 tu...

sarah said...

biar diorang baca. Aku suka sangat.
HAHAHA

haniniputra said...

haha, entry ni best gile. mmg kalo da tergedik, bile couple cmtula prangainye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...