Pages

Tuesday, June 26, 2012


you know what i hate about feeling?? when i can barely control it.

kadang-kadang ia membuatkan hari aku berjalan bukan pada garis yang sepatutnya. i know this happen for everyone, but not for me before. aku selalunya profesianal dalam menentukan apa yang patut dan apa yang perlu diketepikan. tentang persaan, aku lebih kepada mengabaikannya dan memilih untuk  mengetengahkan fungsi akal. logik adalah segala-galanya. 


that's why i always doubt about others feelings towards me
but wait, since when i care??

10 comments:

ghost writer said...

sentuh soal perasaan kadang memang ada yang tak logiknya. tapi tetap macam tuh juga, tak cuba fikir, tapi tetap fikir.

xynophillious said...

most of the time aku sengaja buat aku punya perasaan seolah-oleh xwujud..itu lebih senang

penjajah minda said...

ikut rasa binasa ikut hati mati.ikut akal pulak?

ana said...

bila tiada kita rindu kedambaan.
bila ada kita merintih merana.

sarah said...

betol cakap ghost writer, tak nak pikir.tapi tetap pikir..pikir jek la ko kan ada dua bulan lebih cuti.hahaha

xynophillious said...

penjajah minda : stakat ni aku rasa 2 yg terbaek

ana : mcm mn ko tahu ni??haha

xynophillious said...

sarah : pikir bnda dalam hati orang laen ni ko boleh dapat jawapan ke??

sarah said...

dalam hati orang lain tu tak leh pikir.tu ko kena tanya face to face.HAHAAHA Good luck.

Just enjoy your fuc*ing holiday baaaaa!

si ngokngek said...

sejak mula matang,dan takut dgn perasaan sendiri..

salam aidilfitri

xynophillious said...

salam aidilfitri untuk ko juga si ngokngek =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...