Pages

Saturday, February 5, 2011

Untitled...


Assalamualaikum…..

Aq nak mulakan dengan sesuatu yang baek hari nie. bila aq bace balik semua entry aq sebelum nie, xpernah dimulakan dengan salam. Bapak jahil aq nie. start2 jer nak mencarut. Ish2 mmg truk. Memandangkan entry aq semuanya berbentuk ilmiah dan baek-baek belaka, maka bolehla dimaafkan. Hahaha. First of all, aq nak tanyer soklan typical bagi setiap permulaan. Sihat..??? Memandangkan korang tengah menghadap skrin laptop berfacebooking, layan porno, blogwalking manually then u are well enough to read my ridiculous post today.


Ah sudah, aq xtau nak update aper nie. daki2 kat celah otak aq dah bersih agaknye kena cuci ngan mak aq smalam. Sampai sebegini kosong aq rasa. Nak cakap sal adik aq…???ah die dah slamat sampai Jeddah. Nak tunggu sampai Mlaysia jer aq bagi plempang laju2. Menggedik nak pegi Mesir, org sruh g Jepun xnak. Sebab die punyer kes kat Mesir aq terpaksa padamkan hasrat suci lagi murni nak study abroad kat Autralia. Umi ngan Abah aq dah buat sekatan besar-besaran. Perintah berkurung. Sambung jer kat Malaysia. Asal la aq xsambung dulu sebelum die.??? Owh damn. Nampaknyer aq kena cari laki yang bleh bawak aq lari g Australia kot. Ok tawaran meletop terbuka. Tampa perlu isi borang, tanpa terma dan syarat. Sape yang mampu bleh ajak aq kawin skang.!!!

Ah bagus jugak sambung dalam Negara nie. xpayah la aq nak catu makanan harian, kawal keborosan, study sengit2. Result aq bukannyer chantek sangat pun nak dapat sponser bes2. Bab kate orang hujan emas di Negara orang, hujan batu di Negara sendiri, lagi baek salji di Sunway Lagoon. Eh yeke Sunway Lagoon ad salji, ke Sunway Piramid or Subway..?? 

3 comments:

+akufobia+ said...

study kat luarnegara lagi senang.

therealme... said...

ye ker...?reason...?

Saudagar Unta Dan Bluebird said...

Wa'alaikumussalam wbt.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...