Pages

Sunday, January 16, 2011

Rase nak lempang-lempang


Ape perasaan korang bila……

  1. Bila time starving giler xmakan 3 hari then bila dapat makan dengan lahapnyer tetiba tergigit lidah sendiri sebab lupa nak bace bismillah. Patut x lempang diri sendiri
  2. Time baru nak lelap sebab letih nak terbunuh then ada orang ketuk pintu bilik, “nak pinjam iron…..” memang la nak kena pelempang aq.
  3. Time pepagi buta kena bangun, mandi ice n dah bersiap tinggal tunggu pakai kasut jer nak kuar bilik g kelas then ada manusia mesej kelas batal. arghhhhhh......
  4. Time perut dok play lagu nirvana, menapak jauh giler nak melantak then bila sampai jer kedai tutup.
  5. Time tengah download citer fav guna regular download, setelah tunggu setengah mati n punyerlah xcited sbb tinggal lagi sikit lagi nak siap tetiba line tenet terputus. Hangguk punyer UTM
  6. Time shopping bekalan hidup kat supermarket penuh troli, kena beratur panjang untuk bayar then bila sampai turn nak bayar baru sedar wallet tertinggal @ duit xcucuk lagi. Aduh aib siot.
  7. Time syok cuci mata kat mall, lepak dengan bergaya macam aq sorang paling cute kat c2 tetiba terseremapak dengan satu manusia yang pakai baju sama. rase macam nak sorok muka bawah tapak kasut tang 2 jugak.
  8. Time tengah semangat gila babi nak siapkan assignment n dah separuh siap dah pun tetiba blackout. Memang dapat dosa kering maki hamun TNB.
  9. Time tengah syok-syok mandi lepas jog, badan penuh sabun n shampoo then buka shower tettttttt xder air. Memang SYABAS aq ucapkan.
  10. Time dah xtahan giler nak melepas terkejar-kejar pegi toilet then bila smpai toilet ada manusia laen dok betapa kat dalam 2 @ panjang giler kena beratur untuk take turn.
  11. Rase penat giler tapi xleh tido sebab terlebih caffeine…
  12. Time korang semangat giler nak study, tengok line tenet laju giler padahal sblm nie macam kura-kura xcukup zat.
  13. Time lapar giler tapi duit dah kering then bila pegi ATM, ATM rosak. Memang nak kena bakar benda alah nie.
  14. Time tengah mimpi syok pukul 4 pagi tetiba alarm roommate  berbunyi n dah 3,4 kali snooze die pulak tido mati xreti nak bangun offkan. Memang ad yang nak mati kena bunuh karang.

7 comments:

Lady Ann, said...

tao taper . sy selalu merasai situasi di atas . bukan takat na lempang dahh, na bunuhbunuh, na tikamtikam sampai mati . haha :D

Mr. TN_SkY said...

ahahah...memang kebanyakan situasi diatas memnag rasa nak mrh..tapi ada jugak yang boleh timbulkan ketawa~ lalala

therealme... said...

@Lady Ann...jgn bunuh diri pulak...hahaha
@Mr. TN_SkY... bila ingat balik mmg nak gelak...

buDAK keCIK said...

erk. weyh, ko rumate ak ke?

sbb ak la tu yg suka kunci jam pukul 4 pg tp tertido mati la plk... hee

nnti, kalu dgr alarm fon ak, ko tlg snooze kan ek. jgn la tikam ak sampai 17x...

therealme... said...

nak idop lame, jgn amalkan...hahaha
xpon ko jd sgt la famous msk paper kes pembunuhan ngeri...hahaha

mendatak hijau said...

mmg TERBAIK lah wehhh

therealme... said...

@mentadak hijau...thankz a lot.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...