Pages

Sunday, April 24, 2011

Cool yang tercalar...


11.17 pagi. point of authority, linking park berdengung-dengung di telinga sambil mulut terkumat-kamit nyanyi sama. dah rupa bomoh siam aku rase. bos dah lama keluar. pegi mana, 2 bukan urusan aku. pekerja-pekerja lain sibuk mengadap pc masing-masing. jangan tanya aku diaorang tengah buat apa supaya aku xmenipu dan xmengutuk. dan aku....tengah berlagak busy mengalahkan CEO syarikat megah, power lagi besar. sibuk juga berkompromi dengan perut sendiri supaya bersabar. luch dah xlama lagi. jangan la buat malu aku dengan rock sumbang 2. sumbangnya lagi parah memandangkan runut bunyinya bukan dari mulut. tapi malu tetap datang dengan cara yang lebih tragis tanpa diduga dan sedikit gempak. kalau diberi pilihan aku lagi rela biarkan perut aku nyanyi tanpa henti dengan irama apa sekali pun dari mandi milo ais separuh badan. agak-agak relevan lagi tak aku pikir mana nak sorok muka?  

4 comments:

| Larasephia | said...

Hahaha

kau nie, lain kali make sure ada biskut ke, coklat ke dalam drawer. kan dah malu! ramai ke dengar? haha


jap, boleh tau tak kau nie llaki ke prempuan?

therealme... said...

nk kate rmai 2 x la..tp dengar diaorg mengekek gelak,tercalar jugak maruah aq..hahaha

argh kenapa la ramai sgt confuse jntina aq nie..dh ramai org tanyer bnda yg sama..aq perempuan xberapa nak sejati..hahaha

ghost writer said...

jangan biarkan kelaparan menghantui hidup anda

haha

therealme... said...

sbb dihantui kelaparan kot 2 yg gelojoh sgt minum milo ais smpai termandi dengannya sekali..hahaha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...