Pages

Sunday, November 14, 2010

1st IMPRESSION

nie adalah first post aq.... punyer la berdenyut kpala otak aq pikir nak post aper kat cnie, tp still xjumpa gak something interesting nak tulis.... so nasib la saper yang bace first entry nie n lepas nie dah tobat xnak bace blog aq dah...hahaha....
walaupun sesetengah orang kate blog untuk ditulis dan buka dibace, aq xpeduli.... aq nak gak sruh orang bace blog aq walaupun ntah paper la yang aq mencarut kat cnie... klau nak tulis jer & xnak bg orang bace, ada baik dan faedahnyer klau tulis jer diari kat dalam buku 555, xpon taip kat 'words'(Microsoft words) n save kat laptop korang jer....btul x...??? ahhh, kira btulla 2...

serba sedikit tentang aq...  


aq nie jenis yang xkisah aper pandangan orang kat aq... klau positif, baguslah.... n klau negatif pun, 2 hak korang  nak menilai aq cam mana.... kita xboleh paksa semua orang suka kita dan kita pun xsuka semua orang kan...??? xkan korang suka semua orang kat sekeliling korang kot... mesti ada punyer la yang korang benci, klau xbenci pun menyampah giler ngan dia... mengaku jer la, aq xkan gtau die punyer r (macam aq kenal jer saper)....hahaha...

aq nie jenis yang boleh terima teguran (bukan nak perasan, tp memang cam 2).... klau bagus tuk aq aper salahnyer kan.... tp klau aq rase xpenting atau xperlu pun aq ikut, aq ignorekan ajer la.... so, klau korang nak tegur aq, nak ngutuk pun boleh, silakanlah sebab bercakap xkena bayar.... eh jap..jap..klau korang pkai broadband @ steamix (senang citer xpakai wifi free kat kedai mamak @ kat kolej @ kat mana2 jer yang free) mesti korang kena bayar klau nak ngutuk aq on9 kan.... tp, sape sruh korang xpakai yang free nak kutuk aq (macam la orang bukak internet nak kutuk aq jer kan, ntah2 blog aq xder pengunjung pun).... sory macam terperasan la pulak.... tapi kalau korang nak puji pun boleh jugak... eh bukan boleh jugak, boleh sangat-sangat dan sangat-sangat dialu-alukan.... tp biarlah jujur dan ikhlas dari hati yang tulus suci lagi bersih....

6 comments:

sarah said...

ko ni spe ha?

therealme... said...

knaper...?

sarah said...

sebab nak tahu la

therealme... said...

smone who u know in real life, myb... n smone yg baru gatal tangan nak berblog sbb mengalami kebosanan melampau... n myb aq xkan dedahkan sape aq kat real life sbb nak elakkan kutukan tntang blog aq kat alam sebenar... cukupla org kn kutuk kat alam maya shj...kuikuikui...

sarah said...

oke,kalau begitu aku terima jawapan kau. penakut.
HAHAHA

therealme... said...

kenape penakut...?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...