Pages

Tuesday, June 7, 2011

Zalim


ah lama aku xmelancau di blog dan post entry panjang berjela mengalahkan nak karang yellow pages. tunggula bila mood rajin gila babing aku smapai puncak dulu. oh yer, baru aku perasan sejak dunia dah di hujung jari ni yellow pages orang dah xpandang dah. ntah kenal ntah kan tidak. dulu benda nie paling berguna pada aku. benda ni lah aku guna nak hempuk adik aku bila dia potong turn maen game, lenyek lipas yang xberdosa catwalk depan mata dan baling anjing jiran aku punya nenek. lepas kena sound ngan bapak aku "meletakkan benda bukan pada tempatnya tu zalim tahu". tu meyebabkan aku terus insaf dan campakkan yellow pages dalam almari sehingga lungai digigit tikus.

rupanya bukan buang anak, bunuh orang, curi kereta kebal n jenayah melampau jer dipanggil zalim tahu!!!

2 comments:

Pijahh' de-Arr said...

hahaaa..~

zalim..e r k..~

Pure Lily said...

haha lawak a..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...