Pages

Sunday, September 30, 2012

Langkah




Kali ini aku nekad pilih jalan yang bukan selalu aku guna. Cari manusia baru yang belum pernah simbah celaka dalam hidup aku. Belum pernah kenal celaka aku yang hakiki. Sesat tu kadang-kadang boleh kasi ilmu kalau yakin. Boleh kasi bahagia juga kalau mahu cuba. Kalau tak jumpa yang dua itu pun, sekurang-kurangnya bawa aku lari dari derita. Itu yang paling nikmat. Cukup yang satu itu untuk kecap syukur.

4 comments:

ghost writer said...

nak bina identiti baru di tempat baru tak susah, girl. tapi nak tetapkan hati tu yg susah.

xynophillious said...

aku harap aku ada pilihan lain ghost.. xada hati pun xpe untuk kali ni

sarah said...

jangan biasa nak hidup senang jek,sekali sekala kena hidup susah.dah pergi kelas naik bus dengan foreigner yang "wangi" tu.wkwkwkwk

xynophillious said...

yelah lepas ni aku g kelas jalan kaki je. keta aku kasi pak guard simpan dalam muzium utm

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...